Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων Τώρα είναι 24 Αύγ 2019, 00:35Απαντήστε στο θέμα  [ 6 Δημοσιεύσεις ] 
 "Μεταθανάτιες" δηλώσεις... 
Συγγραφέας Μήνυμα
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 20 Αύγ 2008, 17:42
Δημοσιεύσεις: 339
Τοποθεσία: Καλαμαριά
Απάντηση με παράθεση
Επιστολή την οποία ονοματίζει ως «δήλωση αλήθειας και αγανάκτησης» απέστειλε χθες ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Απόλλων, Παναγιώτης Σολομωνίδης, εκπροσωπώντας φυσικά και τον αδελφό του, Ευθύμη και κάνει λόγο για τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα. Πιο συγκεκριμένα, το περιεχόμενο της επιστολής είναι το εξής:

«Μετά από δυόμισι μήνες, εμπλεκόμενοι στην ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς που όλοι γνωρίζετε, θα πρέπει να πω ποια είναι η αλήθεια στον κόσμο της Καλαμαριάς για όλο αυτό το διάστημα, προπάντων για τα γεγονότα των τελευταίων δύο εβδομάδων.
Στις 16 Ιουνίου κρίναμε σκόπιμο να στηρίξουμε οικονομικά την ομάδα μπροστά στον κίνδυνο υποβιβασμού, και προχωρήσαμε στην αγορά των μετοχών για μια συλλογική προσπάθεια.
Μετά από μεγάλες προσπάθειες (συγκεντρώσεις – γενικές συνελεύσεις – προσεγγίσεις ανθρώπων με οικονομική επιφάνεια στα όρια των δυνατοτήτων μας), κανείς δεν στήριξε οικονομικά την προσπάθεια αυτή.
Δεχόμασταν καθημερινά διάφορα υπονοούμενα σε κάθε μας κίνηση.
Φτάσαμε στις 17 και 19 Αυγούστου στις δύο γενικές συνελεύσεις του ερασιτέχνη Απόλλωνα Καλαμαριάς όπου καταθέσαμε τις μετοχές όχι μόνο λόγω της οικονομικής μας αδυναμίας (που φωνάζαμε εδώ και δύο μήνες), αλλά λόγω και μιας καινούριας προσπάθειας που εμφανίστηκε τις τελευταίες μέρες ως επιτροπή σωτηρίας. Θέσαμε τους εαυτούς μας στο περιθώριο και περιμέναμε τις εξελίξεις (εμφάνιση ενδιαφερομένων για να αναλάβουν την διοίκηση της ομάδας).

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν στις γενικές συνελεύσεις ήταν δεσμευτικές για όλους μας και πολύ συγκεκριμένες. Αφορούσαν την εύρεση χρημάτων για την δήλωση της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας και τη συμπλήρωση του φακέλου συμμετοχής.
Οι προσπάθειες του προέδρου του ερασιτέχνη Απόστολου Παπαδόπουλου προσεγγίζοντας τον κο Αγγελόπουλο και τον κο Τάσσιου δεν καρποφόρησαν, εισπράττοντας από τον πρώτο άρνηση και από τον δεύτερο αδιαφορία (δεν απάντησε καν).

Την Δευτέρα 24 Αυγούστου που όλοι γνωρίζαμε, ήταν η τελευταία μέρα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μέχρι και τις 16:00 το απόγευμα. Εμείς ήμασταν στα γραφεία της ΠΑΕ από το πρωί μαζί με τον κο Απόστολο Παπαδόπουλο εκπροσώπους των συνδέσμων και μερίδα του Τύπου και περιμέναμε την απάντηση του κου Τάσσιου ή οποιουδήποτε άλλου έστω και την ύστατη στιγμή να αναλάβει τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας και να την κατεβάσει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Το απόγευμα της Δευτέρας συνειδητοποιήσαμε ότι όλες οι προσπάθειες των τελευταίων μηνών έπεσαν στο κενό, γιατί κανένας δεν ενδιαφέρθηκε, ή δεν ήθελε να ενδιαφερθεί έμπρακτα με την ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
Στις 24 Αυγούστου γράφτηκε μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ στην οποία φέρουμε ευθύνη όλοι οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ, γιατί δεν μπόρεσε ολόκληρη Καλαμαριά να μαζέψει ένα ποσό 300.000 ευρώ και να σωθεί η ομάδα.

Στις 25 Αυγούστου εμφανίστηκε στα γραφεία της ΠΑΕ η επιτροπή σωτηρίας με εκπρόσωπό της τον κο Ρόμπο που ζήτησε να γίνει δήλωση συμμετοχής, η οποία στάλθηκε υπογεγραμμένη από τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Απόστολο Παπαδόπουλο.

Αφέθηκε να εννοηθεί ότι για τα χρήματα του παραβόλου (400 ευρώ) δεν στείλαμε εμείς τη δήλωση συμμετοχής την Δευτέρα 24/8 σχόλιο το οποίο θεωρούμε κακόηθες, γελοίο και αποπροσανατολιστικό. Και απορώ όπως ο φίλαθλος κόσμος της Καλαμαριάς γιατί εμφανίζεται κάποιος 24 ώρες μετά αφού η ημερομηνία συμμετοχής εξέπνευσε την προηγούμενη (24/8 όπως όλοι γνωρίζαμε).
Μαθαίνοντας το ενδιαφέρον του εκπροσώπου της επιτροπής όπως ήταν φυσικό πήγαμε στα γραφεία της ΠΑΕ. Εκεί συναντήσαμε μόνο φιλάθλους που όλοι μαζί περιμέναμε τις εξελίξεις γιατί παράλληλα συνεδρίαζε η επιτροπή Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας στην Αθήνα. Αφού στάλθηκε με FAX ακόμη μία δήλωση συμμετοχής ζητήσαμε να γίνει ένα χαρτί που να μας απαλλάσσει ηθικά πλέον από οποιαδήποτε ευθύνη, αφού νομικά η ευθύνη της διοίκησης γνωρίζαμε ότι δεν γίνεται να μεταβιβαστεί.

Έκτοτε από τις 25/8 το απόγευμα μέχρι και σήμερα λόγω της αγανάκτησής μου για όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν που απλώνουν το όνομά μας άδικα δεν ασχολήθηκα ούτε υπέγραψα πουθενά σε οτιδήποτε έχει σχέση με την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ είτε με το ποδοσφαιρικό τμήμα (προπονητές, παίκτες) είτε με οποιοδήποτε νομικό θέμα (δικηγόρους), είτε με διάφορους δημοσιογράφους οι οποίοι θέλανε ενημέρωση, είτε με διάφορους προμηθευτές, είτε με ανθρώπους των συνδέσμων γιατί κάθε μας κίνηση σχολιαζόταν αρνητικά και ήταν κατακριτέα. Είμαι απογοητευμένος και πολύ πικραμένος που όλοι αποποιήθηκαν τις ευθύνες τους και μας χρησιμοποίησαν σαν εξιλαστήρια θύματα.

Ξέρω προσωπικά ποιοι βοήθησαν και πονάνε την ομάδα πραγματικά εκτός από τον απλό φίλαθλο κόσμο φυσικά. Μεγάλη προσπάθεια έγινε από τους συνδέσμους που κατέβαλαν και αυτοί ύστατη προσπάθεια για τη σωτηρία.
Ο ερασιτέχνης με επικεφαλής τον πρόεδρο Απόστολο Παπαδόπουλο προπάντων τον τελευταίο καιρό έκανε τεράστια προσπάθεια να βοηθήσει την ομάδα να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο με προσωπικές επαφές για να πετύχει την παραμονή της ομάδας στην Β’ Εθνική. Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές βοήθησαν και αυτοί ηθικά.
Ο υπουργός Κος Ιωαννίδης ενέκρινε 70.000 ευρώ και την κατασκευή καινούριας κερκίδας.
Ο υπουργός Κος Καλαφάτης εκταμίευσε από το υπουργείο 20.000 ευρώ.
Ο Κος νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης μαζί με τον αδερφό του αντινομάρχη κο Διονύση Ψωμιάδη έδωσαν 7.000 ευρώ.
Ο δήμαρχος Καλαμαριάς κος Οικονομίδης πήρε για 50.000 ευρώ διαρκείας.
Προσωπικά πιστεύω για τον κο Οικονομίδη και για τον κο Αβραμίδη σε προσωπικές μας συνομιλίες που είχαμε ενδιαφερόταν πραγματικά για την ομάδα. Επειδή τους γνωρίζω πολλά χρόνια προσωπικά, και ξέρω ότι αγαπάνε αυτή την ομάδα, αν είχαν την πολυτέλεια για παραπάνω οικονομικής βοήθειας θα το κάνανε.

Όπως όλος ο φίλαθλος κόσμος περιμένει να μάθει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η ομάδα, πληροφορήθηκα με χαράς την ανάμιξη του κου Κουρτίδη και του κου Χασεκίδη οι οποίοι είναι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ και θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της διοίκησης πρωτοδικείου της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.»


01 Σεπ 2009, 20:55
Προφίλ WWW
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 20 Αύγ 2008, 17:42
Δημοσιεύσεις: 339
Τοποθεσία: Καλαμαριά
Απάντηση με παράθεση
Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Απόλλωνα, Απόστολος Παπαδόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Metrpolis» για τον οριστικό υποβιβασμό στην Δ΄ εθνική και τις περαιτέρω εξελίξεις:

«Πάντα έλεγα ότι υπάρχει μία ελπίδα. Από την στιγμή όμως που οριστικοποιήθηκε αυτό σήμερα, δεν πιστεύω να θέλει ούτε ένας να πάμε στην Γ΄ εθνική. Γιατί στην Β΄ εθνική παίρνεις 630.000 Ευρώ ενώ Γ΄ εθνική παίρνεις 130.000 Ευρώ και σε «κυνηγάνε» τα χρέη. Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που θα επενδύσει στον Απόλλωνα όντας στην Γ΄ κατηγορία με χρέη. Να σβήσουν τα χρέη να κάνουμε μία αρχή. Σήμερα έφεραν την ταμπέλα για τα έργα του γηπέδου. Θα κάνουμε τα μαγαζιά, ξενώνες, προπονητήρια. Στόχος μας είναι να φιλοξενήσουμε πάνω από 3.000 αγόρια και κορίτσια. Θέλουμε να προπονείται εκεί όλος ο δήμος της Καλαμαριάς.

Είχα πει ότι αν η ομάδα πέσει θα αναλάβει σαν έφορος πλέον ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης. Του είπα να βρει φρέσκους και έντιμους παράγοντες για να μας αγκαλιάσουν όλοι οι Καλαμαριώτες. Είναι ένα γνήσιο παιδί. Καταξιωμένο. Κοντά του θα έρθουν πολλοί γνήσιοι Απολλωνιστές. Ήταν πρωταθλητής Ελλάδας στην πυγμαχία για πολλά χρόνια. Είναι πετυχημένος επιχειρηματίας, «κυνηγάει» την δουλειά του. Αυτός θα επιλέξει ποίον προπονητή θα πάρουμε. Θα ξεκινήσουμε σωστά. Να κάνουμε μία αρχή με όλους τους Απολλωνιστές.

Θα πάρουμε κάποιες μεταγραφές. Θα δούμε τι παίκτες χρειαζόμαστε κι αν χρειαστεί θα βάλουμε το χέρι στην τσέπη. Θα χτυπήσουμε και την πόρτα του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή μήπως μας βοηθήσουν σε κάποιες θέσεις. Θα κάνουμε όλοι μαζί μία καινούρια αρχή. Να φύγουν όλοι οι σάπιοι και τα λαμόγια. Να έρθουν έντιμοι, φρέσκοι, καινούριοι άνθρωποι. Το δ.σ. θα προέρχεται από τον ερασιτέχνη και θα υπάρχουν παράγοντες που θα είναι καθαρό το όνομα τους. Αν είναι Πόντιος και Απολλωνιστής είναι ευπρόσδεκτος. Εγώ δεν ήμουν Καλαμαριώτης όμως την αγάπησα αυτήν την ομάδα.

Κάθε χρόνο ο Απόλλων ήθελε 40.000 Ευρώ για νερό. Για να ποτίζονται τα γήπεδα. Ένας δεν σκέφτηκε να βάλει πομώνα; Δώσαμε 20.000 Ευρώ και σώσαμε την ομάδα για πάντα. Στα 200 μέτρα έχει πολύ καλό νερό που πίνετε κιόλας. Εδώ και 35 χρόνια κανείς δεν σκέφτηκε κάτι τέτοιο. Θα μπορούμε να ποτίζουμε και στόχος μας είναι να έχουμε το πιο τέλειο γήπεδο της Θεσσαλονίκης. Μαζί μας είναι και ο Αχιλλέας Ασλανίδης που πασχίζει για όλα τα θέματα του Απόλλωνα.»

_________________
ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ


05 Σεπ 2009, 00:23
Προφίλ WWW
Αρχάριος
Αρχάριος

Εγγραφή: 03 Μαρ 2009, 13:30
Δημοσιεύσεις: 23
Απάντηση με παράθεση
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ :

1)ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
2)ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ 2 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.Η ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ Π.Α.Ε ΕΝΤΟΣ 6ΜΗΝΟΥ.
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΡΟΣ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΧΟΡΗΓΙΩΝ.ΚΡΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ??
3)ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ.ΙΔΙΩΤΙΚΑ.
ΕΓΩ ΗΔΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΜΟΛΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.

ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ.
ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ.

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ


11 Σεπ 2009, 08:43
Προφίλ
Φίλαθλος
Φίλαθλος

Εγγραφή: 07 Απρ 2009, 18:13
Δημοσιεύσεις: 152
Απάντηση με παράθεση
έχεις δίκαιο lucas αλλά πρώτα απο όλα θέλει κάποια οργάνωση απο τους φιλάθλους για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλοι

γενικά άμα λέμε όλοι βοηθήστε δεν γίνεται , γιατί πως μπορεί να βοηθήσει κάποιος μόνος του ;

πρέπει να βγει μπροστά ο χώρος των οργανωμένων και πιστεύω ότι πρέπει να γίνει κάτι σαν λέσχη φίλων (όχι με σκοπό να διοικήσει,αλλά να κάνει δράσεις υπέρ τις ομάδας) και να συστρατευτούμε όλοι εκεί

να υπάρχει ένα stand μία μέρα πριν τους αγώνες του απόλλωνα που να πουλάει εισητήριο για το ματς ή κουπόνι ένίσχυσης της λέσχης για όποιον δεν πάει

να μπορείς και ηλεκτρονικά και πάνο απο όλα να πιστεύεις σε αυτό .... όχι πάλι φαντάσματα ! μόνο οι οργανωμένοι

επίσης αυτός ο φορέας αν δεν μπορεί να μπλεχτεί στα του ποδοσφαίρου ας πάρει το μπάσκετ ή το βόλλευ! όχι να το διοικήσει αλλά να το βοηθήσει ... μια μεταγραφή ή μια πληρωμή κάποιου οικονομικού βραχνά κτλ

άμα υπάρχει οργάνωση μπορεί ... μακάρι να το δούμε

εγώ δηλώνω παρόν και ελπίζω να με ενοχλήσετε σύντομα !! έχω στείλει mail στο rossoneri και στο τάγμα που ζητάω να βοηθήσω σε ότι κάνουν με σκοπό την βοήθεια της ομάδας

_________________
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ


11 Σεπ 2009, 16:18
Προφίλ
Αρχάριος
Αρχάριος

Εγγραφή: 03 Μαρ 2009, 13:30
Δημοσιεύσεις: 23
Απάντηση με παράθεση
ΑΓΑΠΗΤΕ PONTIE NEA SMIRNI

ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕΝΩ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ.
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ
ΜΩΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΠΟΛΛΩΝ.

ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΜΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ
ΛΟΓΙΣΤΗ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ.ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ......

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Η ΤΟ ΒΟΛΕΥ ΔΕ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΛΛΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Α.Ε (ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ) ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ
ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΑΡΑ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΜΦΑΣΗ
ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ.

ΕΣΥ ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ?


11 Σεπ 2009, 17:16
Προφίλ
Φίλαθλος
Φίλαθλος

Εγγραφή: 07 Απρ 2009, 18:13
Δημοσιεύσεις: 152
Απάντηση με παράθεση
ναι δυστηχώς αθήνα είμαι 4 χρόνια τώρα

απο Σέρρες είμαι

μακάρι να ξεκινήσει κάτι καλό που θα δώσει μια νότα αισιοδοξίας και κυρίως ενασχόλησης περισσοτέρων ατόμων με τα της ομάδας

να μην είναι σύνδεσμος αλλά κάτι που να μπορεί να αποροφήσει περισσότερα άτομα και να έχει άλλη λογική

αλλά η αλήθεια είναι πιστεύω ότι μπορεί να γίνει μόνο άμα συμμετέχουν ενεργά οι σύνδεσμοι

αλλιώς μπορεί να "καταδικαστεί" σε αποτυχία λόγω μη μαζικής συμμετοχής

όταν λέω μαζικής δεν εννοώ χιλιάδες αλλά 100-200 άτομα με διάθεση προσφοράς και όχι να μπουν και μετά να μείνουν 5-10 που θα τρέχουν

_________________
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ


12 Σεπ 2009, 15:16
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Απαντήστε στο θέμα   [ 6 Δημοσιεύσεις ] 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron