Πόντιοι-Απολλωνιστές Φόρουμ
http://pontioi-apollonistes.eu/

Γενική συνέλευση για το μέλλον της ΠΑΕ
http://pontioi-apollonistes.eu/viewtopic.php?f=34&t=145
Σελίδα 1 από 1

Συγγραφέας:  Apolloneos [ 13 Αύγ 2009, 23:21 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Γενική συνέλευση για το μέλλον της ΠΑΕ

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς συγκαλεί τακτική γενική συνέλευση των μελών του την Κυριακή 16 Αυγούστου 2009 και ώρα 20:30 στην κλειστή αίθουσα μπάσκετ του συλλόγου που βρίσκεται κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου σύμφωνα με τα άρθρα 15, 16, 18 του καταστατικού του συλλόγου, με θέμα: Απόφαση των μελών του συλλόγου για δυνατότητα αποφυγής των χρεών της ΠΑΕ Απόλλων και διατήρησή της σε πρωτάθλημα. Σημειώνεται ότι η επίσημη θέση του ερασιτέχνη είναι η ομάδα της ΠΑΕ Απόλλων να παραμείνει στη Β’ Εθνική. Σύμφωνα με τα άρθρα 4, 6, 8, 15 του καταστατικού καθώς με προγενέστερες αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων των μελών του συλλόγου δικαίωμα να ψηφίσουν στη γενική συνέλευση έχουν όλα τα παλαιά αλλά και όσα νέα μέλη έχουν εγγραφεί μέχρι τέλος Ιουλίου 2008. Δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν όλα όσα μέλη γράφηκαν από 1 Αυγούστου 2008 και μετά μπορούν όμως να συμμετάσχουν στις διαδικασίες της ΓΣ χωρίς δικαίωμα ψήφου. Επίσης ειδικά γι’ αυτήν την γενική συνέλευση όσα μέλη πληρούν τις άνω προϋποθέσεις και παρευρεθούν θα θεωρούνται ταμειακώς εντάξει.
Απαρτία υπάρχει όταν παρίστανται τα 50% συν 1 των ταμειακώς εντάξει μελών.
Σε περίπτωση μη απαρτίας κατά την πρώτη συνεδρίαση ΤΟΤΕ αυτή επαναλαμβάνεται τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009 με τα ίδια θέματα και στον ίδιο χώρο σύμφωνα με το άρθρο 15 του καταστατικού. Σε αυτή την περίπτωση απαρτία υφίσταται με όσα ταμειακώς εντάξει μέλη και αν παρίστανται.»

Συγγραφέας:  serres 2 [ 18 Αύγ 2009, 20:09 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: Γενική συνέλευση για το μέλλον της ΠΑΕ

βγήκε καμιά απόφαση ; έχουμε μείνει στα λόγια και η ομάδα απο μέρα σε μέρα μπορεί να βρεθεί στη Δ εθνική

ντροπή στο δήμο και στους αλήτες πολιτικούς που σώζουν την κάθε ομαδούλα και εδώ σε εμάς αφήσανε τους αλήτες τους καλαματιανούς και τα άλλα λαμόγια να μας διαλύσουν

τι θα γίνει ρε παιδιά; κανένα νέο;

μόνο τα αδέρφια σολομονίδη έχουν βάλει λεφτά και όλοι οι άλλοι είναι στα λόγια

μπράβο στο rossoneri club για την σταθερή του στάση και τον αγώνα του

παιδιά πονάει η ψυχή μας ....

Συγγραφέας:  Apolloneos [ 19 Αύγ 2009, 11:51 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: Γενική συνέλευση για το μέλλον της ΠΑΕ

Ακόμη μια σημαντική μέρα ξημέρωσε για τον 83χρονο Απόλλωνα Καλαμαριάς. Σήμερα το βράδυ, σύμφωνα με όσα έχουν ειπώθηκαν τη Δευτέρα, θα πραγματοποιηθεί στις 20.30 η επαναληπτική γενική συνέλευση του ερασιτέχνη και πάλι στην αίθουσα μπάσκετ κάτω από την κερκίδα, κατά την οποία θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των προσπαθειών για τη συγκέντρωση των 300.000 ευρώ, που απαιτούνται άμεσα για να συμμετάσχει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Τα ψέματα τελείωσαν. Ή θα βρεθούν οι λύσεις για να μπορέσει η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία και να παλέψει, ή αναγκαστικά θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής και θα υποβιβαστεί στη Δ’ Εθνική, όσο σκληρό κι αν ακούγεται. Φυσικά, θα πρέπει να εξαντληθεί έστω και η τελευταία πιθανότητα για να σωθεί ο Απόλλων. Προς αυτήν την κατεύθυνση έγιναν χθες αλλεπάλληλες επαφές από τους αδελφούς Σολομωνίδη με ανθρώπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν οικονομικά και σήμερα το μεσημέρι αναμένονταν οι τελικές απαντήσεις.
Η συγκέντρωση 300.000 ευρώ μπορεί να μην είναι εύκολη, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση αδύνατη, αρκεί να βρεθούν οι άνθρωποι που θα μπορέσουν να συμβάλουν στη σωτηρία του Απόλλωνα. Έστω 10 επιχειρηματίες από 30.000 ευρώ. Το καλό παράδειγμα ήδη από τη Δευτέρα έδωσαν ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, προσφέροντας 20.000 ευρώ, ο Μπάμπης Χασεκίδης, με 10.000, ποσό που θα βάλει και ο ερασιτέχνης, όπως τόνισε ο πρόεδρός του, Απόστολος Παπαδόπουλος. Πρέπει να βρεθούν κι άλλα, όμως, για να ανασάνει η ομάδα, να μπορέσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα να το «παλέψει»…

Συγγραφέας:  serres 2 [ 19 Αύγ 2009, 20:54 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: Γενική συνέλευση για το μέλλον της ΠΑΕ

όσο και να με πονάει σαν απόφαση αρχίζω να πιστεύω ότι για το καλό της ομάδα θα ήταν να αγοράσουμε το ΑΦΜ του θερμαικού

τώρα που πλέον δεν υπάρχει αυτό μακάρι να βρεθούν οι άνθρωποι που θα βοηθήσουν την ομάδα αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να με κάνει να πιστέψω ότι μέσα σε 2-3 μέρες μπορούμε να μαζέψουμε τόσα λεφτά όσα δεν βρήκαμε μέσα σε μήνες

Συγγραφέας:  APOLLON WARRIOR [ 20 Αύγ 2009, 10:26 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: Γενική συνέλευση για το μέλλον της ΠΑΕ

Παιδιά, όσο σκληρό κι αν ακούγεται, έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή τα πράγματα η μόνη λύση είναι να πέσουμε στην Δ'. Τα χρέη είναι υπέρογκα! Και να δωθεί η εγγύηση συμμετοχής στην Β' τί θα κάνουμε; Θα ξεκινήσουμε με -6 βαθμούς και με την ομάδα που έχουμε θα πέσουμε πανυγηρικά στην Γ'. Και θα μας μείνουν και τα χρέη. Ενώ αν πέσουμε από φέτος στη Δ', του χρόνου πάλι Γ΄θα είμαστε. Με λίγα λόγια, το μόνο σίγουρο είναι ότι από του χρόνου θα παίζουμε στην Γ'.
Η ιδέα και μόνο με τρελαίνει!!!
Ελπίζουμε σε ένα θαύμα μόνο!

Συγγραφέας:  Apolloneos [ 20 Αύγ 2009, 11:55 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: Γενική συνέλευση για το μέλλον της ΠΑΕ

Στη χθεσινή επαναληπτική γενική συνέλευση έγινε μια αποτίμηση της προσπάθειας των τελευταίων ημερών για τη συγκέντρωση των χρημάτων που θα εξασφαλίσουν το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ακούστηκαν απόψεις και το μήνυμα που βροντόφωνα ακούστηκε είναι ότι θα γίνει ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ως τη Δευτέρα για να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα τα χρήματα τα οποία και θα διατεθούν για να εξοφληθούν όλες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές και η ομάδα να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Στη γενική συνέλευση προλόγισε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Απόστολος Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε για ακόμη μια φορά τη σημασία της και υπογράμμισε ότι θα πρέπει η συμπεριφορά όλων να είναι κόσμια και να μη δημιουργηθούν παρατράγουδα, όπως την Δευτέρα. Στο ίδιο θέμα στάθηκε και ο προεδρεύων της γενικής συνέλευσης και παλαίμαχος παίκτης, Θόδωρος Κωνσταντινίδης, λέγοντας ότι όσα συνέβησαν στην περασμένη γενική συνέλευση ντρόπιασαν τον σύλλογο.

Από εκεί και πέρα, ο Απόστολος Παπαδόπουλος ανέφερε τους ανθρώπους που συνεισέφεραν οικονομικά το τελευταίο διήμερο: Τον Αχιλλέα Χαραλαμπίδη με 20.000 ευρώ, τον Μπάμπη Χασεκίδη με 10.000, τον Βαγγέλη Μανώλα με 1.000 ευρώ και τον Κώστα Τσουλουκίδη με 500. Προσέθεσε και τις 10.000 του ερασιτέχνη, ενώ έκανε λόγο για την επαφή που είχε με τον Δημήτρη Αγγελόπουλο, ο οποίος τους είπε ότι δεν προτίθεται να βάλει χρήματα και την προσπάθεια να βρει τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Σολομωνίδης που απευθύνθηκε προς όλα τα μέλη του ερασιτέχνη: «Όπως καταλάβατε, εμείς όλοι είμαστε η επιτροπή σωτηρίας του Απόλλωνα. Η προθεσμία για να πάρουμε το πιστοποιητικό μετατέθηκε ως τη Δευτέρα. Εμείς αυτό που προτείνουμε πλέον είναι ότι με τα χρήματα που θα συγκεντρώσουμε ως τη Δευτέρα να φωνάξουμε όλους τους δικηγόρους των παικτών που οφείλονται χρήματα και τους προμηθευτές και να τους πούμε να τα πάρουν και να μην έχουν πλέον άλλες απαιτήσεις από τον Απόλλωνα. Αλλιώς θα χάσουν όλα τα χρήματά τους. Είναι απλό. Μπορεί να καταστραφούμε εμείς, αλλά κι αυτοί δε θα πάρουν ούτε ευρώ. Και φυσικά θα τους ευχαριστήσουμε για αυτό δημοσίως, ότι συνεισέφεραν στην σωτηρία του Απόλλωνα. Θα πρέπει να συμβιβαστούν όλοι λαμβάνοντας το 15% των οφειλομένων τους, αλλιώς δε θα πάρουν ούτε αυτό. Θα προσπαθήσουμε μέχρι την Κυριακή να μαζέψουμε όσα λεφτά μπορέσουμε και θα κάνουμε αυτήν την ύστατη προσπάθεια. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσει και η ομάδα να «ανασάνει», αφού δε θα χρειαστεί σε έναν μήνα πάλι να ξαναμαζευτούν άλλες 300.000. Παράλληλα, θα μιλήσουμε στον κ. Ιωαννίδη να κάνουμε αυτό για το οποίο δεσμεύτηκε και έκανε και σε άλλες ομάδες, να «παγώσει» τα χρέη προς το δημόσιο. Με τον τρόπο αυτό, τα πρώτα χρήματα που θα έρθουν ως έσοδα για την ομάδα τον Νοέμβριο δε θα πάνε απαραίτητα στα χρέη, αλλά στις ανάγκες της ομάδας. Εμείς ως αδελφοί Σολομωνίδη λέμε ότι θα βάλουμε ακόμη μια επιταγή 20.000 ευρώ για τη σωτηρία της ομάδας».

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Αβραάμ Περσίδης: «Πρώτον, ένας επιχειρηματίας μέσω του «Rossoneri» είπε ότι δίνει 4.000 ευρώ για την ομάδα και να προστεθεί αυτό το ποσό. Δεύτερον, προς τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής κάνω έκκληση να δοθούν τώρα τα χρήματα από τον δήμο για τα 500 διαρκείας που δεσμεύτηκε ότι θα πάρει ο δήμαρχος. Θα είναι σημαντικό να δοθεί τώρα αυτό το ποσό. Παράλληλα, θα γίνει προσπάθεια να συγκινηθούν κι άλλοι επιχειρηματίες, ενώ ό,τι μπορέσει θα δώσει και ο σύνδεσμος».

Στη συμμετοχή του απλού κόσμου στάθηκε ο φίλαθλος της ομάδας, Ηλίας Κυριαζής: «Κάνω πρόταση να στηθούν κάλπες στα γραφεία της ΠΑΕ, του ερασιτέχνη και των συνδέσμων, προκειμένου ο απλός κόσμος να πηγαίνει και να δίνει ό,τι μπορεί από το υστέρημά του. Στις τρεις μέρες που απομένουν να βοηθήσουμε όλοι».

Αποφασίστηκε λοιπόν ότι θα στηθούν κάλπες στα γραφεία της ΠΑΕ και του ερασιτέχνη, του «Club Rossoneri», του «Τάγματος Ορκισμένων Απολλωνιστών», της «Θύρας 2 Δυτικών Συνοικιών» και οι φίλαθλοι του Απόλλωνα και όχι μόνο θα μπορούν να καταθέτουν χρήματα που θα πάνε για τη σωτηρία του Απόλλωνα. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι θα ανοίξει και λογαριασμός στην τράπεζα για να συνεισφέρουν Απολλωνιστές και Πόντιοι και της επαρχίας.
Να σημειωθεί ότι σε όσους καταθέτουν έστω και 10 ευρώ, θα δίνεται απόδειξη πληρωμής.

Στο τέλος, ένας φίλαθλος από την Τούμπα τόνισε μετά την ανάγκη ο Απόλλων να βγει από τα όρια της Καλαμαριάς και ο Παναγιώτης Σολομωνίδης είπε ότι μπορεί να γίνει αυτό, αλλά αυτό που προέχει είναι σωθεί αυτή τη στιγμή η ομάδα.

Συγγραφέας:  REDBLACK BOY -2- [ 22 Αύγ 2009, 15:37 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: Γενική συνέλευση για το μέλλον της ΠΑΕ

Ντροπη να λεμε εμεις τα παιδια της κερκιδας τετοια πραγματα... Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ Η Γ ΚΑΙ Η Δ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΑΝΕ...ΜΟΝΟ ΣΤΗ Β ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ...ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ...ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ 1 ΠΡΑΓΜΑ ΣΑΣ ΛΕΩ....ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΛΙ...ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΚΑΤΩ....ΦΟΡΤΣΑ ΘΥΡΑ-2-!ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

Συγγραφέας:  Apolloneos [ 09 Σεπ 2009, 17:17 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: Γενική συνέλευση για το μέλλον της ΠΑΕ

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς συγκαλεί ΕΚΤΑΚΤΗ γενική συνέλευση των μελών του την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρα 20.00 στην κλειστή αίθουσα μπάσκετ του συλλόγου που βρίσκεται κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου σύμφωνα με το άρθρο 15 του καταστατικού του συλλόγου και με θέματα:
Θέμα 1ο: Ορισμός εκκαθαριστή για την ΠΑΕ Απόλλων ως ορίζει ο νόμος.
Θέμα 2ο: Τρόποι οικονομικών ενισχύσεων για την καλύτερη πορεία της ομάδας στην Δ’ Εθνική.

Σύμφωνα με το άρθρο 4 του καταστατικού δικαίωμα, να ψηφίσουν σε αυτήν την γενική συνέλευση που δεν είναι εκλογική, έχουν όλα τα παλαιά αλλά και όσα νέα μέλη έχουν εγγραφεί μέχρι σήμερα. Ειδικά για την γενική συνέλευση της Δευτέρας όλα τα μέλη του συλλόγου που θα παρευρεθούν θα έχουν δικαίωμα ψήφου και θα θεωρούνται ταμειακώς εντάξει ώστε να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των μελών του συλλόγου.
Απαρτία υπάρχει όταν παρίστανται τα 50% συν 1 των ταμειακώς εντάξει μελών.
Σε περίπτωση μη απαρτίας κατά την πρώτη συνεδρίαση τότε αυτή επαναλαμβάνεται την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009 με τα ίδια θέματα και στον ίδιο χώρο σύμφωνα με το άρθρο 15 του καταστατικού.
Σε αυτή την περίπτωση απαρτία υφίσταται με όσα ταμειακώς εντάξει μέλη και αν παρίστανται.
Για το διοικητικό συμβούλιο, ο πρόεδρος, Παπαδόπουλος Απόστολος και ο γ. γραμματέας, Γιαννόπουλος Γεώργιος»

Σελίδα 1 από 1 Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/