Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων Τώρα είναι 15 Σεπ 2019, 12:24Απαντήστε στο θέμα  [ 2 Δημοσιεύσεις ] 
 Διοίκηση Πρωτοδικείου στον Ερασιτέχνη! 
Συγγραφέας Μήνυμα
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 20 Αύγ 2008, 17:42
Δημοσιεύσεις: 339
Τοποθεσία: Καλαμαριά
Απάντηση με παράθεση
Ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ, επεδίωξε με αίτηση του ενώπιον του δικαστού του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, και πέτυχε, να εκδοθεί προσωρινή διαταγή με την οποία ανεστάλη η εκτέλεση της απόφασης του Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ. Απόλλωνα Καλαμαριάς με την οποία η διοίκηση του κ. Απόστολου Παπαδόπουλου προκήρυξε εκλογές για την Δευτέρα 14/6/2010, μέχρι να συζητηθεί η αίτηση που προσδιορίστηκε για τις 5/7/2010.

Η αίτηση κατατέθηκε επ' ονόματος Χατζηανδρέα Παναγιώτη, Δημητριάδου Βλαχερινής, Ζώη Κωνσταντίνου και Ιωακειμίδη Ιωακείμ, μελών του Μ.Γ.Σ. Απόλλωνα και παράλληλα μελών του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου, και έγινε δεκτή , αφού το δικαστήριο πιθανολόγησε ότι το Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ. Απόλλωνα Καλαμαριάς ήταν έκπτωτο, αφ' ενός λόγω της ιδιότητας του προέδρου του κ. Απόστολου Παπαδόπουλου ως εμπόρου αθλητικών ειδών, και αφ' ετέρου λόγω της παράλειψης του λοιπών μελών του Δ.Σ. να τον κηρύξουν έκπτωτο σε 15 μέρες αφ' ότου έλαβαν γνώση.

Χθες, το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση και όρισε νέα διοίκηση στον ερασιτέχνη Απόλλωνα, όπερ σημαίνει ότι ο Απόστολος Παπαδόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον προεδρικό θώκο της ομάδας και η «επόμενη διοικητική μέρα» αρχίζει να ξημερώνει πλέον στους «κοκκινόμαυρους».

Βάσει του διοικητικού κενού που υπάρχει αυτή τη στιγμή, το Πρωτοδικείο έκανε δεκτή λόγω κατεπείγοντος την αίτηση και όρισε ως ημερομηνία εκδίκασης του ζητήματος την 17η Σεπτεμβρίου του 2010. Ως τότε, τα δεκαπέντε μέλη αναλαμβάνουν τη διοίκηση του συλλόγου.

Πρόεδρος της Διοίκησης Πρωτοδικείου αναλαμβάνει ο Γιάννης Ιωσηφίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Όμιλο Φίλων Πόντου και ιδιαίτερα την Ρένα Δημητριάδου, τον Παναγιώτη Χατζηανδρέα, τον Ιωακείμ Ιωακειμίδη και τον Κώστα Ζώη, που του δίνουν την ευκαιρία να διοικήσει ξανά τον Απόλλωνα και να τον βγάλει από το τέλμα που έχει περιέλθει εδώ και καιρό.
Ο κ. Ιωσηφίδης, σε συνέντευξή του τόνισε:
«Αναλάβαμε διοίκηση πρωτοδικείου και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι πρόεδρος του Ερασιτέχνη. Και εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε όραμα για την ομάδα, όμως στόχος μας είναι σε δύο με τρεις μήνες από τώρα να γίνουν εκλογές και να εκλεγούμε από τα μέλη». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ιδέες του για το ποδοσφαιρικό τμήμα: «Εννοείται πως το μεγαλύτερο βάρος θα πέσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Το ποδόσφαιρο είναι η αιχμή του δόρατος και σε αυτό θα επενδύσουμε. Πρώτα απ’ όλα θα στηριχθούμε στις Ακαδημίες, γνωρίζω πως υπάρχει πολύ ταλέντο, που πρέπει να αξιοποιηθεί, όμως θα γίνουν και οι κατάλληλες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ». Ακολούθως αναφέρθηκε στην αποπομπή των 11 ποδοσφαιριστών, από τον Απόστολο Παπαδόπουλος, υποστηρίζοντας: «Αρχίζουμε τάχιστα το μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα χρόνια. Πρώτο μέλημά μας είναι να μιλήσουμε με τα παιδιά που εκδιώχθηκαν και να βρούμε μια λύση, τους θέλουμε κοντά μας, όλοι χωράνε στην αγκαλιά του Απόλλωνα. Στη συνέχεια θα γίνει ο οικονομικός έλεγχος, γνωρίζουμε την κατάσταση που περνά ο σύλλογος, θα γίνουν ριζικές αλλαγές». Όσον αφορά τον κόσμο, ο οποίος είναι απαθής και απομακρυσμένος από την ομάδα, είπε: «Δεν νοείται ο Απόλλων να μην έχει τον κόσμο του δίπλα του, ευελπιστώ πως ο κόσμος θα αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια που γίνεται, ενώ θα γίνουν και συζητήσεις με τους συνδέσμους, τους θέλουμε δίπλα μας και είμαι πεπεισμένος πως φέτος θα βοηθήσουν την ομάδα».

Όπως κατήγγειλαν τα μέλη της διοίκησης Πρωτοδικείου, από τα γραφεία του ερασιτέχνη χθες έλειπαν το βιβλίο των μελών του συλλόγου, το πρωτόκολλο, αλλά και η σφραγίδα. Παράλληλα, τα συρτάρια ήταν κλειδωμένα. Αυτό που είπαν τα μέλη της προσωρινής διοίκησης είναι ότι αν δεν επιστραφούν όλα σήμερα, θα σταλεί εξώδικο στην πλευρά Παπαδόπουλου. Από εκεί και πέρα, στις πρώτες συζητήσεις έγινε λόγος για την αναγκαιότητα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στον ερασιτέχνη, να γίνει οικονομικές και διαχειριστικός έλεγχος, να ερευνηθεί το βιβλίο των μελών και στη συνέχεια να οδηγηθεί ο σύλλογος σε εκλογές. Μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου βέβαια όπως ειπώθηκε από την πλευρά των μελών της διοίκησης, ο σύλλογος θα συνεχίσει έτσι, οπότε και θα λάβει χώρα ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά σε όλα τα τμήματα.

_________________
ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ


15 Ιουν 2010, 12:32
Προφίλ WWW
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 20 Αύγ 2008, 17:42
Δημοσιεύσεις: 339
Τοποθεσία: Καλαμαριά
Απάντηση με παράθεση
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ. Απόλλωνα. Με τη λήξη του εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

"Συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 15 Ιουνίου 2010 σε πρώτη συνεδρίαση το νέο Διοικητικό συμβούλιο του ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς.Στα γραφεία ήταν παρόντα όλα τα μέλη εκτός από τον κ. Γεώργιο Ζαμπέτογλου ο οποίος βρίσκεται για εργασία στο εξωτερικό.Η σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
A΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΡΕΝΑ
Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΕΦΟΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: ΒΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΛΕΚΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ & ΕΦ.ΑΝΔΡ.ΜΠΑΣΚΕΤ: ΔΡΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ: ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΒΟΛΕΪ : ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΒΟΛΕΪ : ΓΙΟΥΡΤΖΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΓΥΝ.ΜΠΑΣΚΕΤ: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΕΦΟΡΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΕΦΟΡΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ: ΤΑΡΑΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΟΥΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ: XATZHΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ"

_________________
ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ


16 Ιουν 2010, 00:34
Προφίλ WWW
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Απαντήστε στο θέμα   [ 2 Δημοσιεύσεις ] 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron